dimecres, 17 de febrer de 2021

Catalunya comença aquesta setmana a vacunar docents de fins a 55 anys

|

La Conselleria de Salut de la Generalitat començarà a vacunar aquesta setmana al personal de tots els centres educatius --escoles i instituts-- de fins a 55 anys amb la vacuna d'AstraZeneca, després preparar el procediment per iniciar la inoculació.


Una sanitària sosté el material necessari per a l'aplicació de la segona dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la Covid-19 a l'Hospital Universitari Marquès de Valdecilla, a Santander, Cantàbria (Espanya), a 12 de febrer de 2021. Fa més

Vacuna Covid-19 (EP)


El departament ha informat en un comunicat que la Conselleria d'Educació notificarà als professionals de l'àmbit educatiu de l'inici del procés de vacunació aquest dimarts a la tarda.


D'aquesta manera, cada un dels docents rebrà un missatge de text al seu telèfon mòbil que ho redirigirà a una pàgina web a través de la qual podrà programar quan i on vol ser vacunat.


La previsió és que dimecres s'obri el torn per començar a vacunar docents, que podran triar un dels 37 centres vacunals del coronavirus que Salut ha desplegat per Catalunya.


La setmana passada es va iniciar la vacunació als cossos de seguretat i emergències de Catalunya, professionals sanitaris de segona línia, sociosanitaris i col·lectius professionals prioritzats com farmacèutics, logopedes, fisioterapeutes i psicòlegs.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH