dijous, 18 de febrer de 2021

Agredeixen a un conductor i a la seva filla a Terrassa

|

La trucada d’un particular va informar ahir, a les 14.03 h, d’una baralla entre dues persones a la cruïlla de la Rambla d’Ègara amb el carrer de Galileu. Fins al lloc van acudir dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa, que van comprovar que la disputa s’havia originat per una discussió de trànsit i que una persona havia resultat ferida.


Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa

EP


La víctima va ser atesa pel SEM, que la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. El presumpte agressor també va ser atès pel SEM, després de requerir-ho degut a l’estat nerviós en el que es trobava, sense que fos necessari traslladar-lo a l’hospital. 


"Ens ha cridat i insultat als dos passos de zebra, perquè deixàvem passar els vianants", explica la Jennifer, la filla de l'agredit i present a l'incident, al Diari de Terrassa. "Li hem dit que es tranquillitzés, però ha sortit del cotxe amb alguna cosa a la mà i ha colpejat al front del meu pare, obrint-li dos traus. També m'ha pegat a mi i ha amenaçat un noi que ens ha ajudat a apartar el vehicle", assenyala. 


Els agents van procedir a comprovar la seva documentació i van constatar que li mancava l’assegurança obligatòria de vehicles, interposant-li la denúncia pertinent i quedant, a més, investigat per un presumpte delicte de lesions.



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH