dijous, 18 de febrer de 2021

El TSJC no dóna la raó ni a bars ni a restaurants i manté les restriccions a Catalunya

|

Archivo - Coronavirus.- El TSJC mantiene las restricciones a la restauración y el juego en Catalunya


La Sala Contenciosa de el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acordat mantenir les restriccions a l'obertura de bars i restaurants i el tancament al públic de les activitats de joc, casinos i sales de bingo dictades pel Govern davant la pandèmia de coronavirus .


Segons ha informat aquest dimecres el TSJC, la Sala denega les mesures cautelars que havien sol·licitat diverses associacions i federacions de sector de l'hostaleria i el joc, que van reclamar suspendre els apartats 13 i 14 de la resolució dictada per la Generalitat.


En un acte d'aquest dimarts, recollit per Europa Press, que té dos vots particulars, la Secció Tercera rebutja suspendre cautelarment el tancament de les activitats de joc, i les franges horàries i restriccions d'aforament en la restauració, després de la decisió de Tribunal Superior de Justícia del País Basc (TSJPB) que va permetre reobrir bars i restaurants d'Euskadi.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH