dijous, 18 de febrer de 2021

Un 78% dels contagis a Osona corresponen a la variant britànica

|

El secretari de Salut, Josep Maria Argimon, ha assegurat en una roda de premsa que actualment, el 78% dels contagis que s'estan produint a la comarca d'Osona corresponen a la variant britànica.


El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimón (Arxiu)

Josep Maria Argimon (EP)


A Barcelona ciutat, la presència del cep britànica es troba en el 32%, la mateixa mitjana que en tot Catalunya. Les comarques amb menor nombre de casos són Terres de l'Ebre, l'Alt Pirineu i la Vall d'Aran.


Argimon ha admès que la soca britànica "segurament" acabarà sent predominant a Catalunya molt abans que en les previsions inicials de Salut, que apuntaven a mitjans de març.


VARIANT BRASILERA


De la mateixa manera, Argimon ha explicat que s'han detectat dos possibles casos del cep brasilera del Covid-19 per primera vegada a Catalunya. Fins al moment, s'han seqüenciat de manera parcial aquests dos casos, i els microbiòlegs estan treballant per poder confirmar de manera definitiva que es tracta d'aquesta variant.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH