POLICIAL

Detinguts dos manifestants a Tarragona després de tallar l'A-7

Han estat aturats a la Part Alta, al carrer Salinas, quan ja havia acabat la marxa en solidaritat amb Pablo Hasél

per Redacció , Tarragona, 17 de febrer de 2021 a les 21:28 |
L'autovia A-7, a Tarragona, amb Mossos entre cotxes a l'esquerra i manifestants a la dreta, en el marc d'un tall de protesta per l'empresonament de Pablo Hasél. | Roger Segura/ACN
Un noi i una noia, segons fonts dels Mossos d'Esquadra, han estat detinguts aquest dimecres al vespre després del tall de l'autovia A-7, en el marc de la manifestació en solidaritat amb Pablo Hasél a Tarragona. Segons les mateixes fonts, els acusen de presumptes delictes d'atemptat a l'autoritat i resistència. Les dues persones han estat aturades després de la marxa, al carrer Salinas, a la Part Alta.

El segon dia de protestes a Tarragona inicialment semblava que havia de ser calmat. A la Rambla Nova s'hi ha reunit mig centenar de persones i, en acabar de llegir un manifest, els manifestants s'han dirigit primer a la plaça Imperial Tàrraco i més tard han fet dos intents de tallar l'autovia A-7. Els Mossos d'Esquadra han aturat tots dos intents, fins que enfilant per un camí els manifestants han pogut aturar el trànsit en un altre punt de l'autovia durant aproximadament un quart d'hora. En el desallotjament no hi ha hagut càrregues, ja que han marxat pel seu propi peu.


Segons fonts policials, aquest dijous passarà a disposició judicial el noi, investigat per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat. Després de passar la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Campclar, es preveu que en les properes hores el traslladin als jutjats, on haurà de declarar.

Pel que fa a la noia, es tracta d'una menor d'edat. La seva detenció va quedar sense efectes, a l'espera que comparegui quan se la citi per un presumpte delicte de resistència a l'autoritat.


 

Participació