divendres, 19 de febrer de 2021

A presó per robar a dues gasolineres de Lliçà

|

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 11 de febrer a un home per presumptament cometre robatoris en dues gasolineres a Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall (Barcelona), que ha ingressat a la presó.


Material dels Mossos d'Esquadra. Foto d'arxiu.



Segons un comunicat, l'agressor utilitzava el mateix 'modus operandi' en tots els casos: entrava dins el local fent veure que volia comprar algun producte de la botiga, esperava que no hi hagués cap client i quan veia que el treballador estava sol, treia una arma blanca per intimidar, demanava els diners de la caixa registradora i fugia.


Els dos robatoris van succeir en dos dies diferents en la mateixa franja horària i proximitat, fet que va alertar els agents i van iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar el presumpte atracador.


El van detenir mentre pujava al seu vehicle, i en el registre van trobar amagades roba i l'arma utilitzada per cometre els robatoris.


L'home va passar a disposició judicial el passat 13 de febrer, i el jutge de guàrdia de Granollers (Barcelona) va decretar el seu ingrés a presó.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH