divendres, 19 de febrer de 2021

Treballs de pavimentació implicaran desviacions aquest cap de setmana a les Rondes de Barcelona

|

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durà a terme aquest cap de setmana treballs de pavimentació al nus de la Trinitat, concretament al ramal de connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la ronda del Litoral (B-10 ) i al ramal de la ronda del Litoral (B-10) amb la C-58 fins a la incorporació de l'Avinguda Meridana de sortida de Barcelona, que implicarà talls de circulació.


Treballs de pavimentació implicaran desviacions aquest cap de setmana a les Rondes de Barcelona

AMB


Es tracta de la segona fase d'actuacions en l'àmbit comprès entre el nus de la Trinitat i la C-58 de sortida de Barcelona, que servirà per renovar 20.000 metres quadrats de paviment, i es realitzarà entre les 20 hores de dissabte i la 1.00 de dilluns, segons un comunicat de l'AMB aquest dijous.


Entre les 22.00 hores d'aquest dissabte i les 9.00 del dilluns, es tallarà completament el ramal de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) i la ronda del Litoral en sentit Llobregat, i es faran desviaments per la sortida 1 de la ronda de Dalt fins a la incorporació número 30 de la ronda del Litoral.


Entre les 22 hores de dissabte a la 1.00 de dilluns, es farà un tall de carril ràpid de la ronda de Dalt (B-20) a la C-58 en sentit nord; i entre les 22 hores de dissabte a les 9.30 hores de diumenge es tallarà el carril a l'enllaç de la C-58 a la ronda Litoral (B-10) en sentit sud per als vehicles que entrin a Barcelona.


Entre les 23.00 hores de dissabte i les 9.30 hores de diumenge, es tallarà completament el ramal de connexió entre la ronda del Litoral (B-10) i la C-58 de sortida de Barcelona en sentit Manresa, i es desviarà per la sortida 1 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana: a partir de les 9.30 del diumenge fins a la 1h de dilluns, aquest itinerari es restringirà a un carril.


MÉS DESVIAMENTS


Entre les 22 hores de dissabte i les 9.30 de diumenge, es realitzarà un tall de carril lent a l'enllaç de la C-58 a la ronda del Litoral (B-10) en sentit sud per als vehicles que entrin a Barcelona.


Entre les 22 hores de dissabte i la 1.00 de dilluns, es tallarà completament la ronda de Dalt (B-20) direcció nord cap a la C-58, i el desviament es realitzarà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt (B -20) en sentit Llobregat, on es senyalitzarà el recorregut fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana.


Entre les 22 hores dissabte i la 1.00 de dilluns, es tallarà completament de ramal de La Maquinista que connecta amb la C-58, que mantindrà tancat l'accés directe des del centre comercial de La Maquinista i el carrer Ferran Junoy; i el desviament es realitzarà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt (B-20) en sentit Llobregat fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana.


Finalment, entre les 20.00 hores de dissabte i les 9.30 hores de diumenge, es tallarà completament l'enllaç de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) direcció nord i la ronda del Litoral (B-10), i el desviament es realitzarà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH