ARTS ESCÈNIQUES

Un grup madrileny reobrirà el Teatre Apolo al març

L'empresa inagurarà l'etapa amb el musical '¿Quién mató a Sherlock Holmes?' protagonitzat per Daniel Diges

per NacióDigital , Barcelona, 18 de febrer de 2021 a les 18:27 |
L'elenc del musical 'Quién mató a Sherlock Holmes?', que inaugurarà la nova etapa del Teatre Apolo | SMedia
El grup madrileny Smedia, propietari de set sales a la capital de l'Estat, reobrirà el Teatre Apolo de Barcelona al març en el que serà el seu desembarcament a Catalunya. Inaugurarà la nova etapa de l'històric teatre del Paral·lel el musical ¿Quién mató a Sherlock Holmes?, un muntatge protagonitzat per Daniel Diges que estarà en cartellera fins a l'1 de maig. També s'hi estrenarà el musical Antoine, sobre el creador d'El petit príncep Antoine de Saint-Exupéry i faran tornar a Barcelona l'espectacle de Joglars Señor Ruiseñor. Com a novetat destacada, la música en viu compartirà cartell amb els espectacles teatrals.
 
¿Quién mató a Sherlock Holmes?, un muntatge protagonitzat per Daniel Diges s'estrenarà el 18 de març i estarà en cartellera fins a l'1 de maig. Serà una proposta de petit format adaptada a la situació de pandèmia i creat pels responsables de l'èxit El Médico, Félix Amador e Iván Macías.


Els nous gestors de l'Apolo aterren a Barcelona amb un projecte de programació "variada, per a tots els públics" i amb producció pròpia, per als "365 dies de l'any". Preguntat per les raons d'emprendre en aquest moment complicat el projecte, el president de la companyia, Enrique Salaberría, ha indicat que "els teatres són eterns" i que tan sols hi ha "bons o mals espectacles". L'empresari ha afirmat que "no es pot tenir els espectadors en l'oblit".


Ara treballa en la posada a punt del teatre després del seu tancament el 2019 quan la gestionava Ethika Global, una etapa que va acabar amb diversos litigis i impagaments a prop de 200 treballadors i proveïdors. Segons el president, van "entrar" a l'Apolo el maig de 2020, i la posada a punt del teatre ha costat de moment 600.000 euros, però ascendirà finalment a uns 800.000.

Smedia gestiona actualment el Teatro EDP Gran Via, Teatro Cofidis Alcázar, Teatro Fígaro, Pequeño Teatro Gran Via, Capitol Gran Via, Teatro Lara, Teatro Real Carlos III de Aranjuez i té en cartellera espectacles com Fariña, el espectáculo teatral, Carlos Latre, one man show, Escape Room, una comedia i El brujo, el alma de Valle Inclán.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació