TELEVISIÓ

VÍDEO Évole es «desmaia» al programa de Wyoming

El periodista pateix un atac de cataplexia durant una entrevista al programa de La Sexta

per NacióDigital , Barcelona, 19 de febrer de 2021 a les 10:16 |
Jordi Évole, en el moment de l'atac. | La Sexta
Moment de desconcert al programa El Intermedio de La Sexta. El periodista Jordi Évole va acudir al plató per presentar el seu documental sobre Pau Donés. Al cap d'uns minuts d'entrevista, l'antic presentador de Salvados recolzava el cap sobre la taula i causava perplexitat en El Gran Wyoming. "Però que li passa a aquest home?", es va preguntar el còmic, mentre Évole reia, incapaç d'incorporar-se.




Segons més tard, Évole va explicar que patia cataplexia, una malaltia per la qual a vegades perd el to muscular i pateix atacs com aquell. També va afegir que un atac d'aquesta mena quan està dret pot ser més perillós. Mentrestant, Wyoming continuava fent broma.

Al cap d'una estona, el periodista va patir un segon atac i en aquell moment el presentador va demanar uns coixins per evitar que es fes mal en la caiguda. Finalment, Évole va aconseguir recuperar-se i va continuar l'entrevista amb normalitat.


No és el primer cop que Évole pateix un atac de cataplexia en directe. Ja en va patir el gener del 2020 al programa El Hormiguero. Avui dia el periodista pren medicació per poder fer vida normal, segons ha explicat.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació