sèries

Les millors sèries d'estrena a les plataformes del cap de setmana

El retorn d'"El Internado", "Hierro" i l'estrena de "Detrás de sus ojos" són les novetats més destacades

per NacióDigital , 19 de febrer de 2021 a les 16:55 |
Les sèries més destacades | ND
Netflix, HBO, Amazon, Filmin, Disney i companyia presenten novetats aquesta setmana en l'àmbit de les sèries. Tot i que a les plataformes han estat més protagonistes les pel·lícules -arran dels ajornaments per la pandèmia de coronavirus, ja que és època de premis i certàmens cinematogràfics-, es manté el ritme d'estrena de noves temporades i noves obres. Aquestes són les més destacades, amb un marcat to espanyol:

El internado: Las Cumbres (Amazon - 19 de febrer)


Amazon i Atresmedia han decidit recuperar i reiniciar una de les sèries estrella de l'etapa daurada de les sèries en format clàssic espanyoles d'Antena 3. El Internado torna a començar amb vuit capítols i nous protagonistes, intèrprets i trames. El nou repartiment d'alumnes i professors de la "La laguna negra" són Asia Ortega, Albert Salazar, Daniel Arias, Natalia Dicenta, Ramiro Blas, Carlos Alcaide, Alberto Amarilla, entre d'altres, on hi apareixen diversos catalans. A partir d'avui, a Amazon.


Detrás de sus ojos (Netflix - 17 de febrer)

Minisèrie britànica que distribueix Netflix que s'endinsa en un triangle amorós entre la principal protagonista, el seu cap i la dona d'ell. La base d'aquest drama, que en principi sembla una trama amorosa, capgira completament cap a un thriller psicològic on, els seus protagonistes, destapen secrets que destaroten completament la vida de la principal protagonista. Sis episodis disponibles des del 17 de febrer.

Amend: The Fight for America (Netflix - 17 de febrer)

El carisma i el poder comunicatiu de Will Smith es trasllada en un seriós, molt documentat i instructiu documental sobre l'esmena XIV de la Constitució dels Estats Units. A través de testimonis, experts, escenaris carismàtics del país i altres visions confrontades, Smith explica la importància real de l'esmena que estipula que totes les persones nascudes als EUA són ciutadanes de ple dret i com es vulnera, precisament, aquest dret de manera sistemàtica. Sobretot, amb els afroamericans. A la plataforma des del 17 de febrer.

Hierro (Movistar - 19 de febrer)

El retorn més esperat d'una de les millors sèries espanyoles dels últims temps. Candela Peña -nominada a diversos premis per la seva interpretació, precisament, a Hierro- retorna a l'illa canària, just després d'on acaba la primera temporada. La segona se centra en un cas de custòdia de menors portat per la jutgessa Candela que es complica de forma inesperada, i continuen diversos dels personatges de l'illa de la primera temporada

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació