pimec

Eines Pimec denunciarà «irregularitats» a la Junta Electoral de la patronal

La candidatura de Barrios lamenta que parteix d'una "situació d'inferioritat" respecte a la de Cañete

per NacióDigital , 19 de febrer de 2021 a les 18:51 |
Pere Barrios, candidat a presidir Pimec | Pimec
El candidat d'Eines Pimec a la presidència de la patronal, Pere Barrios, presentarà un escrit a la Junta Electoral de l'entitat per denunciar "un conjunt d'irregularitats detectades durant el procés", segons han indicat fonts de la candidatura.

Es preveu que Barrios presenti l'escrit aquest dilluns. En els últims dies, l'empresari ha lamentat que parteix d'una "situació d'inferioritat" respecte a la candidatura de l'actual secretari general de la patronal, Antoni Cañete. "Vam demanar un ajornament perquè els terminis ens escanyaven molt i la resposta va ser que la junta electoral aplicava el reglament. Qui ha fet la junta? I el reglament?", pregunta en una entrevista a l'ACN, en una referència a l'actual direcció.


Les eleccions a PIMEC estan previstes pel dimarts 23 de febrer, i per primera vegada impliquen la participació de dues candidatures: la de l'actual secretari general i home de la màxima confiança del president sortint, Antoni Cañete, i la de Barrios, que compta amb el suport de l'ANC i l'equip d'Eines de País que va impulsar la candidatura independentista a la Cambra de Comerç.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Arxivat a:
Economia
Participació