diumenge, 21 de febrer de 2021

Interior i els sindicats de Mossos es reuniran el diumenge després de les crítiques per les protestes

|

La Conselleria d'Interior de la Generalitat es reunirà aquest diumenge a les 11 hores amb tots els sindicats dels Mossos d'Esquadra --Sap-Fepol, USPAC, Seime, Sicme, SPC, SME, SegCat, entre d'altres-- per abordar la situació generalitzada de malestar dins del cos policial després de la quarta nit consecutiva d'aldarulls a les protestes en suport a Pablo Hasel a Catalunya.


Agents dels antiavalots dels Mossos

Antiavalots dels Mossos (EP)



A les 16.15 hores d'aquest dissabte, encara està per conèixer si els sindicats es reuniran amb el titular del departament, Miquel Sàmper, o amb la secretaria general d'Interior, segons han informat fonts del sindicat SME.


La reunió s'ha agendat després de la petició conjunta en què tots els sindicats han reclamat a Sàmper "una reunió d'extrema urgència" per posar solució a les crítiques que ha rebut el cos policial durant les protestes.


En el comunicat, els sindicats han alertat que els ànims dins del col·lectiu estan molt crispats i que es troben "al límit assumible de poder garantir la pau" social dins el cos dels Mossos.


Des de dimarts passat -dia de la detenció i ingrés a la presó de Hasel--, col·lectius violents que participaven en les protestes en suport al raper han format barricades, han cremat contenidors i han llaçat ampolles i material d'obra contra els antiavalots dels Mossos d'Esquadra, que en ocasions han respost llançant boles de foam.




Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH