Futbol sala

El Manresa FS supera el primer matx del cap de setmana a Esplugues (2-4)

Aquest diumenge jugarà a la pista del Lleida

per Redacció , 20 de febrer de 2021 a les 21:00 |
El Manresa FS ha aconseguit una important victòria aquest dissabte a Esplugues davant un dels equips que millor futsal practica a la categoria malgrat que actualment no veu reflectida la seva classificació a la qualitat del seu joc.

La transcendència d'aquests punts també està basada en que aquest diumenge l'equip manresà haurà de visitar Lleida en partit aplaçat al seu dia pel mal estat de les carreteres.

Primera part en què els dos equips han portat la iniciativa del partit amb una defensa força alta. Qui primer ha donat senyals d'efectivitat ha estat el conjunt de Sito Rivera al minut 7 amb un gol de Noguera. Poc ha durat l'avantatge manresana al empatar el partit Lindes a la sortida d'un corner amb molta sort per als interessos locals.

El partit tenia poques ocasions de gol a les dues porteries i es mantenia la igualtat sobre el parquet. A tres minuts per al descans, Muñoz ha avançat al Manresa després d'una gran acció visitant. Era un bon resultat per marxar als vestidors i encara ho ha estat més quan Nil, a pocs segons d'acabar el primer temps, ha fet el tercer.

A la represa, gol  inicial dels locals a conseqüència d'una badada de la defensa manresana. El partit es tornava a igualar i estava obert a qualsevol incidència. Aquest resultat mínim per als manresans s'ha mantingut una bona estona. No ha estat fins a mitjans del segon període quan Manu ha establert el quart gol després d'una acció de refús que ha anat als seus peus.

D'aquí fins al final el Manresa FS ha defensat correctament aquesta avantatge i a cinc minuts per al final, el joc de porter jugador dels de casa no els ha donat fruit.

Fitxa tècnica

AE Penya Esplugues 2: José, Aldo, Guille, Mariano i Alex. Alejandro, Patrik, Lindes, Alex, Tamayo, Luca, Gerard i Maral.

Manresa FS 4: Aleix, Santa, Nil, Pep Costa i Manu. Noguera, Eric, Josan, Corvo, Muñoz, Asis i Gerard.

Àrbitres: Arnau Ayala i Ignaci Velasco

Gols: 0-1 Noguera m 7; 1-1 Lindes m 7; 1-2 Muñoz m 17; 1-3 Nil  m 20; 2-3 Guille m 22; 2-4 Manu m 32