dilluns, 22 de febrer de 2021

L'advocada de Pablo Hasel confirma a TV3 que el raper s'ha negat a compartir cel·la i netejar

|

L'advocada de Pablo Hasel, Alejandra Matamoros, que ha estat entrevistada al programa Preguntes Freqüents de TV3, ha afirmat que el raper "està orgullós" i "s'ha negat a compartir cel·la, a realitzar tasques de neteja i col·laborar amb el manteniment de la presó ".


Pau Hasel, dilluns a la Universitat de Lleida, on va ser detingut dimarts.


@EP


La lletrada del raper també ha explicat que "estem tenint problemes perquè Pau Hasel està integrat dins del col·lectiu dels presos polítics antifeixistes i ells tenen diverses línies vermelles. Una de les condicions que exigeixen és que, ja que estan empresonats, no volen compartir cel·la perquè són minúscules i compartir cel·la amb una altra persona suposa tenir unes condicions molt dolentes ".


Els funcionaris de la presó li han demanat a Hasel "que si vol estar en una cel·la només haurà de col·laborar amb les tasques de neteja més enllà de la seva cel·la. Ha de servir sopars, pujar mantes o netejar el pati" al que ell, segons el seu advocada "com a membre del col·lectiu dels presos polítics antifeixistes, s'ha negat".







Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH