coronavirus

Mor la mare de Ronaldinho després de dos mesos de lluita contra la Covid

"Doña Miguelina" havia estat ingressada a l'Hospital Mãe de Deus de Porto Alegre el passat 21 de desembre

per NacióDigital , 21 de febrer de 2021 a les 13:34 |
Doña Miguelina portava dos mesos ingressada per coronavirus | Atlético Club
La mare de Ronaldinho Gaúcho, Miguelina Elói Assis dos Santos, ha mort aquest dissabte als 71 anys després de lluitar durant dos mesos contra la Covid-19. "Doña Miguelina" portava des del 21 de desembre ingressada a l'Hospital Mãe de Deus de Porto Alegre (Brasil) i, finalment, a causa de complicacions respiratòries, no ha pogut superar la malaltia. 

Va ser el mateix exjugador blaugrana qui el passat mes de desembre va difondre a través de les xarxes socials l'hospitalització de la seva mare. "Estimats amics, la meva mare està amb Covid i estem en la lluita perquè es recuperi aviat. Ella està en la unitat de cures intensives, rebent totes les cures. Gràcies per endavant per les seves oracions, energies positives i afecte. Força mare", relatava en una piulada.

  Diversos clubs i personalitats del món del futbol ja han compartit els seus missatges de condol. "El FC Barcelona envia el seu més sentit condol al nostre ídol etern Ronaldinho per la pèrdua de la seva mare. Descansi en pau, Doña Miguelina Elói Assis dos Santos, ha publicat el Barça.

Cal recordar que Brasil és el tercer país del món (només superat pels Estats Units i l'Índia) amb més morts i infectats per la Covid-19, amb més de 10 milions d'infectats i prop de 250.000 defuncions des de l'inici de la pandèmia. 


Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació