Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”
L'INCAVI presenta una eina de visualització de dades per poder conèixer les xifres de facturació, volum, preu d’ampolla del vi català i comercialització per països dels darrers 4 anys | El valor del vi català contiua a l'alça
L'ús del coure per evitar la proliferació de fongs contamina els sòls | Un estudi desenvolupat per l’INCAVI i el DARP analitza l’eficàcia de les sals de coure en vinyes ecològiques i els efectes sobre la sostenibilitat del sistema agrícola
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
L'afectació severa del míldiu, que hi ha qui coneix com "la covid de la vinya", ha encès les alarmes aquest 2020: "Necessitem estar més protegits" | El procés perquè els viticultors puguin plantar i fer vi d'aquests raïms és probable que vagi més enllà d'aquesta dècada
Lluís Salvadó, vicesecretari general de coordinació interna d'Esquerra iha expressat la voluntat de crear un pacte nacional que permeti compartir tota la informació i repartir els parcs eòlics, així com la resta d’energies renovables, per tot el territori.
«Arribats a aquest punt i superat l'argument de "és bo perquè s'assembla allò Francès", ens toca superar el "és bo perquè és fet aquí"» | Article d'opinió de Romina Ribera
L’aportació és la suma de l’esforç de la cooperativa i els seus socis, col·laboradors i clients | Covides ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació de La Marató
Promogut per The World Travel & Tourism Council, i gestionat per Turisme de Barcelona, el segell reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial.
Pilar Salillas, enòloga de La Gravera; "aquest és el miracle meravellós de la natura, que ens dona coses diferents i poden ser extraordinàries sense haver de ser perfectes"...
L’associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per la Generalitat de Catalunya el 17 de juny del 2019
En el seu camí cap a la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el celler del Vendell ha aconseguit proveir-se únicament d'energia verda el passat 2020.
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
Nadal en petit comitè sense veure gaire a la família; us recollim 7 propostes saboroses i tradicionals per menjar a casa molt bé sense embrutar-se el davantal
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”
L'INCAVI presenta una eina de visualització de dades per poder conèixer les xifres de facturació, volum, preu d’ampolla del vi català i comercialització per països dels darrers 4 anys | El valor del vi català contiua a l'alça
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”
L'INCAVI presenta una eina de visualització de dades per poder conèixer les xifres de facturació, volum, preu d’ampolla del vi català i comercialització per països dels darrers 4 anys | El valor del vi català contiua a l'alça
L'ús del coure per evitar la proliferació de fongs contamina els sòls | Un estudi desenvolupat per l’INCAVI i el DARP analitza l’eficàcia de les sals de coure en vinyes ecològiques i els efectes sobre la sostenibilitat del sistema agrícola
Sara Fernández: “Oferim tastos de vins, a copes i per ampolles, i estem disposats a participar en esdeveniments públics com pop-up’s, festivals, fires, concerts i esdeveniments culturals com un Sant Jordi, o privats per a cellers i allotjaments, oferint un servei personalitzat i a mida per a un afterwork, seminari o celebració”