dimarts, 23 de febrer de 2021

Assassinen en un tiroteig a l'ambaixador d'Itàlia a República Democràtica del Congo

|


Screenshot 34

Captura de pantalla de @Youtube


L'ambaixador d'Itàlia a la República Democràtica del Congo (RDC), Lucca Attanasio, ha mort en un atac contra un comboi de la Missió d'Estabilització de les Nacions Unides a la RDC (MONUSCO) als afores de Goma, a l'est del país. Segons informen els mitjans, el diplomàtic ha mort tirotejat. 


El Ministeri d'Exteriors d'Itàlia ha assenyalat que a banda d'Attanasio ha mort un carabinieri que ecortava el diplomàtic. "L'ambaixador i el militar viatjaven a bord d'un vehicle en un comboi de la MONUSCO", ha afegit, tal com ha recollit l'agència italiana de notícies AdnKronos.


El portaveu del Parc Nacional de Virunga ha confirmat la mort d'Attanasio i ha parlat d'un intent de segrest contra el personal de les Nacions Unides, tal com ha recollit el portal congolès de notícies Actualité.


El president de la societat civil de Nyiragongo, Mambo Kawaya, ha assenyalat que també ha perdut la vida el conductor del vehicle, i ha afegit que és el mateix lloc on van segrestar dos turistes britànics el 2018.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH