dimecres, 24 de febrer de 2021

El PSOE accepta les exigències del PP i exclou a Podem de les negociacions per renovar el CGPJ

|

El secretari general de Partit Popular, Teodoro García Egea, durant una sessió de control a Govern celebrada al Congrés dels Diputats, a Madrid, (Espanya), a 17 de febrer de 2021.

Teodoro García Egea (PP)


El secretari general de Partit Popular, Teodoro García Egea, ha assegurat aquest dilluns que Podem "està al marge de qualsevol conversa per renovar" el Consell General del Poder Judicial i que el PSOE "està acceptant" una de les condicions dels de Pablo Casado , que van exigir apartar la formació estatge.


"Aquest és el camí adequat per renovar les institucions i enfortir la seva independència", ha sostingut García Egea en una entrevista a la Cadena COPE, en què ha deixat clar que "el piròman no pot triar al bomber". "És una cosa que tothom entén i és un pas important", ha afegit.


En aquesta línia, el dirigent popular ha insistit que la formació liderada per Pablo Iglesias no "va a estar a la renovació" perquè Podem "té un pacte amb Pedro Sánchez i no amb el PP". "I com estem parlant d'un pacte parlamentari, Podem no cal i cal seguir aprofundint en el camí", ha apuntat.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH