dimecres, 24 de febrer de 2021

El jutge manté en semillibertat a Bassa i Forcadell malgrat el recurs de Fiscalia

|

El titular del jutjat de Vigilància Penitenciària 1 de Catalunya ha acordat aquest dimarts mantenir en vigor la progressió a tercer grau de l'exconsellera Dolors Bassa i l'expresidenta de Parlament Carme Forcadell, pel que de moment seguiran en règim de semillibertat.


(I-D) L'expresidenta de Parlament, Carme Forcadell, i l'exconsellera Dolors Bassa, durant un acte electoral sobre feminisme a la plaça Sant Jaume de Barcelona, Catalunya (España) a 3 de febrer de 2021.

Carme Forcadell i Dolors Bassa (EP)


Ho ha fet després de rebre el recurs de la Fiscalia, que va demanar anul·lar cautelarment la semillibertat per a tots els presos de l'1-O i suspendre-mentre el jutge pren la decisió final sobre l'assumpte; cosa que succeirà quan hagi escoltat els arguments de cada part.


Un altre Jutjat abordarà els recursos de la Fiscalia contra la semillibertat d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH