televisió

Netflix prepara un «reality» com «La Isla de las Tentaciones»

La multinacional no havia preparat mai cap programa d'aquest estil a l'estat espanyol

per NacióDigital , 24 de febrer de 2021 a les 13:35 |
Netflix, a la càrrega dels reality shows espanyols. Un mercat televisiu triomfador a Espanya des de fa dècades i en el qual encara les grans corporacions de la clàssica televisió (Atresmedia i Mediaset) mantenen els lideratges. Vertele ha avançat en exclusiva que Netflix prepara un reality show a l'estil de La isla de las tentaciones. La producció anirà a càrrec de l'empresa Fremantle i la multinacional ja prepara el seu càsting propi, que es farà a Madrid i a Eïvissa. Ara bé, no té res a veure amb Insiders, el projecte que es va anunciar fa unes setmanes.

El primer reality serà Insiders, amb 10.000 euros en joc


La multinacional, però, ha decidit posar fil a l'agulla i ja prepara el seu propi reality show i busquen participants a través de les xarxes socials. Se'n sap molt poc, però Netflix ha publicat un vídeo i ha deixat anar certa informació clau per a totes les persones que hi vulguin formar part.


El reality show es dirà Insider i tindrà un premi en efectiu de 100.000 euros. El nou producte audiovisual arribarà de la mà de la productora iZen, que ja promociona a través de totes les xarxes el programa i demana a la gent que es presenti al càsting. Tot, sota una sola condició: "més detalls quan ja en formis part. Si ho expliques, estàs fora".

Ara mateix, el reality amb majors seguidors i una audiència desbordada a la televisió espanyola és La isla de las tentaciones. Atresmedia vol combatre Mediaset i ja prepara un programa de format similar que presentarà Cristina Pedroche i es dirà Love Island. Pel que fa a Netflix, serà el primer cop que crea un reality espanyol, però ja n'ha creat altres als Estats Units i al Regne Unit, exportats a la plataforma espanyola.

 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació