dijous, 25 de febrer de 2021

VÍDEO. Indignació generalitzada per l'atac al Palau de la Música

|

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ha condemnat "enèrgicament" l'atac a la seva façana històrica aquest dissabte a la nit durant la manifestació en suport al raper Pablo Hasel.






En un comunicat, lamenta que les façanes històriques del carrer Amadeu Vives i Sant Pere més Alt ha patit cap a les 20 hores un llançament de pedres i restes de runa contra les vidrieres històriques. Els incidents han tingut lloc després del concert de l'cicle 'Simfònics a Palau' i quan la majoria de el públic ja havia sortit.   "Però al voltant d'unes 300 persones s'han hagut de quedar protegides dins de Palau", que ha tancat les portes fins que els disturbis han acabat a la zona, i a Palau no li consta cap ferit.





COMUNICAT ÍNTEGRE DEL PALAU DE LA MÚSICA


Palau


@ PalauMúsica



VÍDEO DE L'ATAC A LA FAÇANA DEL PALAU DE LA MÚSICA



@ BTVNotícies


INDIGNACIÓ A LES XARXES SOCIALS PER L'ATAC AL PALAU DE LA MÚSICA














Institucions de la cultura catalana condemnen els atacs a la façana del Palau de la Música


L'Auditori de Barcelona, el Teatre Lliure, el Mercat dels Flors, el Teatre Nacional de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu han condemnat els atacs a la façana històrica del Palau de la Música durant els altercats de la nit del dissabte en les protestes en suport a Pablo Hasel.


En un comunicat conjunt aquest diumenge, les institucions culturals han expressat el seu suport a la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i han lamentat aquesta "agressió a la cultura i els danys causats al patrimoni".


De totes maneres, han reafirmat el seu "compromís a favor de la llibertat d'expressió i el respecte dels drets fonamentals als creadors i creadores". 

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH