divendres, 26 de febrer de 2021

La Generalitat formarà els professionals de la Dgaia en drets LGTBI +

|

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies formarà a tots els professionals amb responsabilitat en la presa de decisions dels recursos residencials de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (Dgaia) per garantir els drets del col·lectiu LGTBI + i "detectar i prevenir "les discriminacions.



EuropaPress 2240462 manifestació pride barcelona motiu orgull LGTBI


Imatge d'arxiu (EP)




En un comunicat aquest dijous, el departament ha informat que al març es realitzaran nou sessions formatives en línia de les que "es podran beneficiar" prop de 250 professionals, amb la previsió d'arribar a la resta de personal dels 500 centres a futures edicions.


L'objectiu, afegeixen, és assegurar que els menors LGTBI + visquin "la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat", lliure d'estereotips, sense ser discriminats per la seva orientació sexual i la seva identitat de gènere i que no se sentin assetjats.


La iniciativa busca que s'incorpori una "mirada respectuosa" cap als drets LGTBI + de forma transversal, amb la finalitat que les persones que atenen, eduquen i tenen cura dels menors tutelats estiguin formats i els puguin acompanyar.


La Secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut i la Direcció General d'Igualtat (DGI) lideren conjuntament la iniciativa que dóna compliment a la Llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.




Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH