coronavirus

Benidorm tornarà a parcel·lar les platges durant la desescalada

L’Ajuntament es prepara per a l’inici de la temporada turística

per Redacció , 25 de febrer de 2021 a les 09:29 |
La platja de Benidorm, l'estiu passat | Europa Press
L'Ajuntament de Benidorm, a la Marina Baixa, tornarà a parcel·lar les seves platges i reforçarà els serveis de socorrisme i neteja per a l'inici de la temporada turística, que coincidirà amb la desescalada de març i abril. El consistori repetirà el model de platges segures de l'any passat: es tornaran a dividir per seccions de 16 metres quadrats adaptades a distints tipus de públic i amb un control de l'aforament.

Per tot plegat, el govern del PP presentarà al ple de divendres una proposta d'organitació i funcionament dels serveis de platja durant els mesos de març i abril de cara a la reactivació de la mobilitat i l'activitat turística, especialment durant el pont de Sant Josep i Setmana Santa. 


La proposta, segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez (PP), segueix el model d'organització i funcionament implantat el juny de 2020 i que es va materialitzar amb el projecte Benidorm Beach Safety, "amb l'objectiu de garantir els aforaments, la distància física i la seguretat sanitària, així com el gaudi de totes les persones usuàries, i que tan bon resultat i acollida va tenir".

A més, de l'1 de març al 30 d'abril, es reforçarà el servei de vigilància i salvament amb una plantilla de 19 efectius, incloses una embarcació i una ambulància. També s'incrementarà el servei de neteja a peu de platges i cales en els torns de matí i tarda, a més de l'habitual servei nocturn.


De moment, no hi haurà servei de tumbones i para-sols, per la qual cosa no es girarà cap cànon a l'empresa concessionària.

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació