economia

Wallapop bat el seu rècord de valoració amb 690 milions d'euros

L'empresa catalana aconsegueix una inversió de 157 milions d'euros d'un fons de capital sud-coreà

per NacióDigital , 25 de febrer de 2021 a les 16:33 |
Nova inversió per a Wallapop | Europa Press
L'aplicació de compravenda de productes de segona mà estrella a l'estat espanyol, Wallapop, ha aconseguit augmentar el seu valor empresarial fins als 690 milions d'euros. L'empresa catalana ha rebut una injecció de capital de 157 milions d'euros per part del fons d'inversió francès, Korelya Capital, amb una gran participació de Naver, el gegant digital de Corea del Sud. Aquest augment de valor situa Wallapop com la segona empresa de Barcelona, ja que només Glovo la supera, per sobre dels 1.000 milions.

​Wallapop vol utilitzar el suport de Naver per arrelar la seva posició com a empresa intermediaria en la compravenda d'articles i, a més, impulsar una imatge de marca que doni suport a la idea de "consum responsable" i d'economia circular. Altres inversors de Wallapop que han participat en aquesta nova ronda de finançament han estat Accel, Insight Venture Partners, 14W, GP Bullhound i Northzone.


El conseller delegat de l'empresa, Rob Cassedy, explica que els diners rebuts per part d'aquesta injecció de capital s'invertiran a arrelar i consolidar la seva posició en el mercat de l'estat espanyol, en el qual ja compta amb 15 milions d'usuaris actius al mes. El pla de la companyia per 2021 implica millorar la usabilitat dels fòrums, evolucionar en la seva experiència de comerç electrònic mitjançat amb Wallapop Enviaments i continuar dissenyant productes i serveis per a petites empreses i emprenedors en la seva plataforma.

L'acord facilitarà la col·laboració entre Naver i Wallapop de manera que la tecnologia de la primera impulsarà la capacitat d'innovació en la firma espanyola, en un moment en què el gegant tecnològic coreà mostra el seu interès en l'ecosistema europeu de startups.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Arxivat a:
Economia, Wallapop
Participació