coronavirus

L'esperançador pronòstic sobre l'estat de salut de l'actor Jordi Sánchez

La seva companya de repartiment Paz Padilla es fa ressò de l'evolució de l'intèrpret

per NacióDigital , Barcelona, 25 de febrer de 2021 a les 17:43 |
Jordi Sánchez, durant una entrevista a Telecinco | Telecinco
L'actor Jordi Sánchez, conegut pel seu paper de Lopes a la popular sèrie catalana Plats Bruts o d'Antonio Recio a La que se avecina, evoluciona de forma favorable en la seva hospitalització per complicacions derivades de la Covid-19.

La seva companya de repartiment Paz Padilla va donar la notícia aquest dimarts a les portes d'un restaurant, a preguntes de periodistes. "Ahí estem, sembla que va millor; està millorant, estem tranquils, sabem que és qüestió de temps", va dir, segons El Mundo.


El passat 6 de febrer Sánchez va ingressar a la unitat de cures intensives pel coronavirus, una notícia que va commocionar el món de la interpretació. "Estem tots els actors de La que se avecina molt connectats. Tot sortirà bé", ha desitjat Padilla.


El còmic català, de 56 anys, estava a les portes de l'estrena del seu nou projecte, l'obra teatral Asesinos Todos. La primera actuació de l'obra, escrita per López i Pep Anton Gómez i que compta amb la participació d'Elisa Matilla, Neus Asensi i Carlos Sobera, començava al teatre Reina Victoria de Madrid just la setmana en què va ser hospitalitzat.

Aquesta no és l'única aventura professional en què està immers l'actor: a principis de març ha de sortir la seva primera novel·la, Nadie és normal. En aquesta, Sánchez plasma la realitat del món de la interpretació a través d'històries independents amb tocs d'humor i tendresa, però també crítics i àcids.






 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació