dissabte, 27 de febrer de 2021

El Covid-19 fa que Alimentària es posposi a abril de 2022

|

Fira de Barcelona ha anunciat aquest divendres que les fires Alimentaria i Hostelco se celebraran de el 4 a el 7 d'abril de 2022 per facilitar que les companyies i professionals internacionals puguin atendre l'esdeveniment davant les previsions de tenir una situació epidemiològica més favorable.


20210226142239


El Covid-19 fa que Alimentària es posposi a abril de 2022 @EP


L'empresa ha pres aquesta decisió davant l'evolució de la pandèmia, les restriccions a la mobilitat internacional i després de consultar a les empreses expositores i a el teixit productiu, associatiu i institucional.


A més, el Gastronomic Fòrum Barcelona, previst de l'18 a el 20 d'octubre de 2021, s'unirà a l'Alimentària FoodTech, del 19 al 22 d'octubre, per situar-se com "l'esdeveniment referent per a la indústria de l'alimentació i la gastronomia" d'Espanya aquest any, ia més per a aquest any està previst que se celebrin una vintena de fires nacionals i internacionals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH