La cuina d'Espai6

La cuina d'Espai6: tàrtar de bacallà amb mango

La cuina d'Espai6: tàrtar de bacallà amb mango

No et perdis el vídeo on s'explica com cuinar aquesta deliciosa recepta

Notícies gastronòmiques

Deixa el teu comentari
El gaspatxo, la paella o el meló amb pernil són alguns dels plats protagonistes de la cuina [..]
Deixa el teu comentari
Aprèn com cuinar aquest deliciós plat de carn de la mà del xef Òscar Tubert

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Divendres: postres

Crema gelada de iogurt

Crema gelada de iogurt

Perfecte per als dies de més calor

Diumenge: selecció de vins

Torre Galatea Reserva Castell Peralada  2007

Torre Galatea Reserva Castell Peralada 2007

Castell Peralada i la Fundació Gala-Salvador Dalí volen retre homenatge a aquesta amistat amb el Torre Galatea Reserva, un [..]

Prev
Next

Dijous: pasta i arrossos

Dissabte: plats per quedar bé

Cuba Punch

Cuba Punch

Ideal per acompanyar una tarda al sol

Els nostres experts

Vins
SOMELIER

La somelier del restaurant Las Vegas de Manresa ens apropa els millors vins i caves.

De:
Fins a:

On menjar

Restaurants i Allotjaments

La coctelera

Feuerzangenbowle

Feuerzangenbowle

Beguda típica d'Alemanya

Kir

Kir

Un còctel francès popular des de 1950

Prev
Next