vídeo

VÍDEO Évole pateix a «El Hormiguero» un nou atac de cataplexia

El periodista va protagonitzar un episodi similar a «El Intermedio»

per NacióDigital , 26 de febrer de 2021 a les 19:48 |
El periodista Jordi Évole va assistir fa uns dies a El Intermedio per presentar Eso que tú me das, el documental que recull la seva última conversa amb Pau Donés. Va ser durant l'entrevista, entre broma i broma amb El Gran Wyoming, quan va patir un atac de cataplexia que el va fer desplomar-se sobre la taula durant uns segons i que va espantar els espectadors de el programa.
Tot just una setmana després, Évole va patir un nou episodi de cataplexia a El Hormiguero. Pablo Motos el va fer riure tant que, un cop dret, va haver-se d'agafar a la taula del plató perquè no podia moure's. De fet, Motos s'hi va acostar per ajudar-lo i agafar-lo per si en algun moment perdia l'equilibri.


Jordi Évole ja va explicar en què consistien aquests atacs. De sobte, en moments de riure amb molta intensitat, es queda sense força als músculs que, atrets per la llei de la gravetat, cauen sense que es pugui fer res per impedir-ho. Actualment el periodista pren medicació per poder fer vida normal, segons ha explicat.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació