Futbol Sala

El Guixés Fibra FS Solsona s'ha guanyat el bitllet per disputar la fase d'ascens a Segona B

El Pavelló Municipal de Solsona ha acollit el partit entre el Guixés Fibra FS Solsona i l’OC La Sentiu, amb victòria local per 6 a 4

per Redacció , Solsona, 27 de febrer de 2021 a les 22:22 |
Tot l'equip solsoní, al final del partit celebrant la gesta | FS Solsona

El Guixés Fibra FS Solsona lluitarà per l’ascens a Segona B. La Lliga Catalana de Futbol Sala ha viscut aquesta tarda al pavelló municipal de Solsona un enfrontament entre dos equips que lluitaven per l’ascens a l’última jornada de la primera fase de la 3a Divisió nacional de futbol sala.

La Televisió de a Federació catalana de Futbol s’ha desplaçat fins a Solsona per viure en directe el Guixés Fibra FS Solsona – OC La Sentiu, duel corresponent a la divuitena jornada del Gr. 4 de la 3a Divisió nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 6 a 4 que els envia a la següent fase a lluitar per l’ascens de categoria.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay.

El Guixés Fibra FS Solsona necessitava una victòria per classificar-se a la següent fase per lluitar per l’ascens, i ho ha aconseguit. El conjunt del Solsonès ha anat sempre per davant del marcador i ha sabut controlar les emocions en els moments importants del partit. Els protagonistes del conjunt solsoní han estat el porter, ‘Agus’ Alcazar i ‘Kader’: el porter ha estat providencial sota pals i el golejador solsoní ha marcat un hat-trick.

Precisament, en els primers segons de partit, ‘Agus’ ha tret dues mans a la mateixa línia de gol per evitar el primer de l’OC La Sentiu i poc després, el capità local Samuel Fernández no ha perdonat i ha obert la llauna del marcador des de mitja pista després d’aprofitar un rebot del porter visitant. En aquest instant, els dos equips han tingut opcions de marcar, però ha estat gràcies a l’estratègia i poc abans del descans, que han arribat els gols.

L’OC La Sentiu ha empatat per mitjà d’Hèctor Callizo i ‘Kader’ ha col·locat el 2 a 1 a l’electrònic, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la mitja part, i en declaracions a la Televisió de l’FCF, el coordinador del FS Solsona, Eliseu Ribalta, i el president de l’OC La Sentiu, Pepe Torres, han valorat molt positivament la temporada dels seus equips i ambdós han expressat el gran esforç del club per intentar lluitar per coses importants.L’OC La Sentiu ho ha provat fins al darrer instant, però s’ha topat amb un conjunt solsoní que no li ha tremolat el pols. I és que el guió a l’inici de la segona meitat s’ha repetit: ocasió dels visitants i gol dels locals.’Kader’ ha marcat el 3 a 1 després d’aprofitar un bon contraatac.

Tot i això, l’OC La Sentiu s’ha refet i ‘Luxo’ Jiménez, amb un toc suau, ha escurçat diferències. I en aquest moment, superat l’equador de la segona meitat, ha arribat la bogeria en poc més d’un minut. ‘Nordin’ ha marcat el 4 a 2 però a la següent jugada, Hèctor ha escurçat diferències. Sense temps de reacció, ‘Kader’, firmant el seu hat-trick al compte particular, ha col·locat el 5 a 3 al marcador a cinc minuts pel final. Un cop molt dur per l’OC La Sentiu que ho ha provat amb porter-jugador, però ‘Sam’ ho ha aprofitat per marcar el sisè. Ja a les acaballes, i aprofitant la sisena falta, Jordi Valero ha marcat el definitiu 6 a 4 des dels 10 metres.

Al final del partit, i en declaracions a l’FCF TV, ‘Kader’ ha expressat la seva felicitat per ajudar a l’equip a lluitar per l’ascens a la segona fase.L’LCFS en directe tornarà dissabte vinent amb la 21a entrega de la temporada amb el partit entre el FS Castellar i el CEFS Manlleu, de la Divisió d’Honor Sènior masculina de futbol sala.