La regidora de Junts a Ada Colau: "Vostès són feministes de tuit i pancarta"

|

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat aquest divendres el seu suport a les treballadores víctimes d'assetjament per raó de gènere per part d'un encarregat a Parcs i Jardins, i s'ha compromès a revisar i millorar els protocols "sempre que sigui necessari" .

La alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, con una mascarilla en defensa del movimiento LGTB.

Ada Colau (EP)



Ho ha dit en el ple d'aquest divendres, després que els grups municipals d'ERC i Junts hagin demanat a l'alcaldessa que es pronunciés sobre aquest cas: "Som un govern feminista que vol tolerància zero amb l'assetjament".


La regidora de Junts Francina Vila ha criticat la "deixadesa" del Govern municipal davant aquest cas, i ha assegurat que el regidor d'Emergència Climàtica i president de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins (IMPJ) de Barcelona, Eloi Badia, no ha encarat el problema. "Són feministes de tuit i pancarta. Les incomoda agafar el toro per les banyes i en Parc i Jardins hi ha un clar problema de masculinització del servei", ha afegit Vila.


Elisenda Alamany (ERC) ha lamentat que el treballador condemnat fos ascendit després de finalitzar la seva sanció: "En aquest cas hi ha mala praxi i favoritismes".


Colau ha recordat que el treballador condemnat va guanyar un concurs de mèrits de forma prèvia a que es conegués la situació d'abús, i que aquest ascens es va produir un cop va finalitzar la sanció, que va commutar per una formació de sis mesos, i amb un informe de seguiment favorable.




Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH