Els hotelers de Barcelona carreguen davant la "passivitat" de les administracions en els disturbis

|

El Gremi d'Hotels de Barcelona han condemnat una altra nit de disturbis i actes vandàlics a la ciutat, i ha retret a les administracions la seva "actitud passiva i ambigua, que priva els ciutadans i a el teixit empresarial del seu dret i garanties de seguretat".


Incendio provocado por los manifestantes que apoyan a Pablo Hasel durante los disturbios en Barcelona (España), a 17 de febrero de 2021.

Els hotelers de Barcelona indignats davant la "passivitat" de les administracions en els disturbis @EP


"És inadmissible que les administracions competents no mostrin una postura i una actitud ferma i inequívoca en contra d'aquests fets, permetent que es succeeixin", ha expressat el Gremi aquest diumenge a través d'un comunicat.


Davant d'aquesta situació, ha demanat "responsabilitat política" i que es mobilitzin els recursos necessaris perquè no es tornin a produir aquests episodis, i ha traslladat el seu suport als cossos de policia i seguretat i als equips de neteja i manteniment de l'Ajuntament de Barcelona .



Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH