coronavirus

Cuba posarà la seva vacuna contra la Covid als turistes

El fàrmac, denominat 'Soberana 02', començarà aviat la fase de proves amb 142.000 voluntaris

per NacióDigital , Barcelona, 1 de març de 2021 a les 19:20 |
Dues persones amb mascareta, a la capital cubana. | Europa Press
Salvar la temporada turística és un dels objectius econòmics de gran part dels països aquest any. Un dels atractius que vol oferir Cuba en la competició per atreure visitants malgrat la pandèmia és vacunar contra el coronavirus tots els viatgers.

Diversos laboratoris biotecnològics de l'Havana gestionats pel govern del país estan desenvolupant diversos fàrmacs per combatre la Covid-19. El més avançat, que rep el nom de Soberana 02, començarà aviat la tercera fase de proves amb 42.000 voluntaris a l'illa i 100.000 a l'Iran.


Si els assajos en confirmen l'eficàcia, Cuba oferirà aquesta vacuna a tots els turistes i visitants, si bé caldrien tres dosis administrades durant quatre setmanes per aconseguir la immunització. D'aquesta manera, el fàrmac podria ser poc efectiu si el viatge és de menys durada.

Cuba és un dels estats d'Amèrica Llatina amb menys defuncions pel coronavirus. 308 persones han perdut la vida, mentre que a la República Dominicana, amb una població de la mateixa mida, han mort 3.000 persones.


Altres notícies que et poden interessar

 



 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació