MONARQUIA

Joan Carles I va consultar advocats per divorciar-se i casar-se amb Corinna

L'amant del rei emèrit el va pressionar perquè trenqués el matrimoni amb Sofia

per NacióDigital , Barcelona, 1 de març de 2021 a les 19:58 |
El rei emèrit Joan Carles I, en una foto d'arxiu del 2014. | Casa Reial
El rei emèrit Joan Carles I va consultar un despatx d'advocats especialitzat en divorcis sobre les possibilitats per posar fi a la relació amb la reina Sofia i emparellar-se amb Corinna Larsen. Així ho explica El País, que assegura que aquest fet va encendre les alarmes en el govern espanyol, tant en època de José Luis Rodríguez Zapatero com de Mariano Rajoy.

L'aristòcrata germano-danesa va pressionar l'emèrit perquè trenqués el matrimoni, segons la informació del diari de Prisa, que explica que el monarca tenia plans de passar la resta de la seva vida amb la seva amant. Per això li hauria transferit 65 milions d'euros procedents d'una donació del rei saudí, que posteriorment Corinna es va negar a retornar, un cop acabada la relació.


Un altre episodi incòmode per a la Casa Reial va coincidir amb l'accident de Joan Carles el 2012, mentre caçava elefants. L'amant de l'emèrit va demanar que l'avió que transportava el Borbó a Espanya es desviés cap a Mònaco per deixar-la a ella. La petició no va ser atesa i van arribar tots dos en el mateix vol a Madrid.

Larsen i l'emèrit van trencar la relació coincidint amb l'abdicació. En aquell moment l'executiu espanyol va fer saber de la ruptura de la relació als mandataris estrangers i empresaris que la rebien per ser parella del monarca. Aquestes gestions van tancar les portes dels negocis a la que va ser amant del rei emèrit.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació