PortAventura

PortAventura, pendent del confinament comarcal per confirmar la seva reobertura

El parc temàtic treballa amb la data del 27 de març per reiniciar l'activitat

per Redacció , Tarragona, 5 de març de 2021 a les 12:33 |
PortAventura, tancat des del passat mes d'octubre. | Josep M. Llauradó
El parc temàtic de PortAventura està treballant ja en el marc d'una futura reobertura per al dia 27 d'aquest mes. Fonts de la companyia apunten, però, que aquesta mesura no està confirmada fins que la Generalitat no aporti llum a quines seran les restriccions per Setmana Santa.

Un dels condicionants que poden afavorir-ho és treure el confinament comarcal, per tal que com a mínim tots els residents a Catalunya puguin desplaçar-se fins al centre recreatiu de Salou i Vila-seca.


El que sembla clar és que no hi haurà turistes d'altres comunitats autònomes ni tampoc d'altres estats a causa dels tancaments perimetrals. Més de la meitat del negoci de PortAventura World es troba en els catalans, però l'empresa espera recuperar aviat els seus visitants estrangers. De fet, ja estan rebent reserves de cara a l'estiu.

Concretament, una part important dels visitants anuals del parc són bascos, valencians, andalusos i aragonesos, mentre que també són destinació predilecta per a francesos i britànics.


PortAventura va tancar el passat mes d'octubre a causa de les restriccions i més tard va confirmar que no obriria durant la campanya de Nadal, a causa de l'evolució de les dades epidemiològiques. Els índexs de la pandèmia indiquen, però, una evolució positiva que permetrien plantejar-se la reobertura del parc ben aviat.



L'àrea de LaLiga podria inaugurar-se al setembre

I mentre la resta del parc espera tornar a acollir els visitants habituals, l'acord entre PortAventura World i LaLiga podria veure els seus fruits a partir del pròxim mes de setembre. Així ho confirma la companyia, que assenyala que la primera fase podria estar enllestida després de l'inici de la nova temporada futbolística.

Es tractarà d'un restaurant tematitzat amb elements de la lliga de futbol espanyola, així com una botiga i un joc amb aplicació anomenat The Beat Challenge. Més endavant, el parc preveu incloure dues fases més que finalitzaran en un parc temàtic específic de LaLiga, que se sumaria al ja existent de Ferrari Land.

Altres notícies que et poden interessar

 




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació