Dia Internacional de la Dona Treballadora 2021

El 8M al Baix Montseny

«Concentracions, actes reivindicatius, marxes, pintadesa de murals i lectures de manifestos, entre d'altres activitats convocades.»

per Redacció , 7 de març de 2021 a les 08:50 |
Ajuntament de Llinars del Vallès il·luminat de color lila | Aj Llinars del Vallès
El moviment feminista es prepara per una nova vaga coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, aquest 8 de març. La CGT i la Intersindicat Alternativa de Catalunya han registrat formalment una vaga general a la qual s'hi han adherit altres sindicts  -com la Intersindical-CSC o la COS- a excepció dels sindicats majoritaris, UGT i CCOO. Està previst que durant tota la jornada hi hagi actes i manifestacions arreu del país.

Al Baix Montseny aquest diumenge 7 de març ja hi haurà una primera tongada d'activitats que seguiran demà. Concentracions, actes reivindicatius, marxes, pintadesa de murals i lectures de manifestos, entre d'altres activitats convocades.


Aquesta és la proghramació a cada municipi del Baix Montseny.

Arbúcies: Activitats diverses. Acte central a la plaça 1 d'Octubre


Breda: Durant tot el cap de setmana es podrà participar a la 1a edició de la "Caminada de la Dona" organitzada per Dones de Breda.

Campins: Campanya "Dones i homes corresponsables"


Gualba:
Hostalric: Segona Setmana Lila

Llinars del Vallès: 3a Setmana de la Dona

Riells i Viabrea: Lectura del manifest 17:30 del 8M a la plaça de la Vila

Sant Antoni de Vilamajor: Enguany, el manifest s'emetrà en format virtual i el podreu seguir a les 12 h al Canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Sant Celoni:
  Sant Esteve de Palautordera: El ple declara Sant Esteve de Palautordera poble feminista

Sant Feliu de Buixalleu: La igualtat i els feminismes

Sant Hilari Sacalm: Presentació per la ràdio municipal del projecte Veus del món

Sant Pere de Vilamajor: Durant le mes de març, per commemorar dia de la dona i donar visibilitat al col·lectiu, Viladones organitza per segon cop el mes lila de Vilamajor. 

Santa Maria de Palautordera: activitats per promoure la visibilització i l’apoderament de les dones

Vallgorguina: Diverses activitats. Canvi simbòlic de noms dels carrers, lectura manifest, col·laboració en actes de la Setmana del Punt Dona de Llinars del Vallès.

 

 

Participació