8-M

Cap de setmana complet amb accent feminista a la Vall d'en Bas

De la representació teatral "Isabel Cinc Hores", amb la coneguda actriu Carme Sansa, al taller de remeis per a sentir-se o al 40è Doc del Mes amb "The Letter"

per NacióGarrotxa , Vall d'en Bas, 8 de març de 2021 a les 12:34 |
Carme Sansa va ser «Isabel Cinc HOres» a l'Auditori de Can Trona. | @ajuntamentbas.
Can Trona ha celebrat aquest cap de setmana una sèrie d’activitats amb accent feminista que han omplert totes les sessions fins al màxim d’aforament que permet el Procicat per a activitats culturals.

Diumenge a la tarda va ser el torn de la representació teatral Isabel Cinc Hores, amb la coneguda actriu Carme Sansa. L’espectacle es va fer a l’Auditori de Can Trona i va comptar amb 50 espectadors, el màxim que es permet actualment. La història, escrita per Toni Strubell, porta als escenaris la història d’Isabel Vila, la primera sindicalista i activista cultural de Catalunya.

 

El taller va anar a càrrec de les Àvies Remeieres. Foto: @ajuntamentbas.


Dissabte es va fer el taller "Remeis per sentir-se bé: òrgans reproductors i cicles hormonals", a càrrec de les Àvies Remeieres de la Garrotxa. Hi van participar 25 persones, a l’Aula Pedagògica del centre.



D’altra banda, divendres es va celebrar el 40è ‘Doc del Mes’ des que es va estrenar a Can Trona. El documental que es va poder veure en els dos passis és ‘The letter’, que precisament també posa l’accent en el poder femení.


El cicle de gènere seguirà el proper cap de setmana. Dissabte es farà el taller de confecció de compreses de tela a càrrec de la modista de la Vall d’en Bas Laura Serrano. A més, cal recordar que des del 27 de febrer i fins el 30 d’abril, es pot veure l’exposició itinerant ‘Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies’.

 

 

Participació