sèries

«Gambito de dama» es convertirà en un musical teatral

La minisèrie de Netflix no descarta, per ara, nous episodis en un futur

per NacióDigital , 9 de març de 2021 a les 11:09 |

La sèrie The Queen's Gambit gaudirà d'una adaptació teatral en format musical. Level Forward, una companyia de producció teatral, ha anunciat que ha adquirit els drets de la novel·la homònima de Walter Tevis per convertir la història de l'escaquista Beth Harmon en un guió teatral amb la capacitat de cançons que acompanyin l'obra. L'adaptació televisiva va ser un èxit rotund a escala mundial per a Netflix.


Segons informa el mitjà especialitzat Vulture, l'obra es mantindrà fidel a l'esperit del llibre de Tevis, el mateix que va poder veure a la minisèrie de Netflix que va protagonitzar Anya Taylor-Joy i pel qual l'actriu argentina ha obtingut un Globus d'Or i un el Critics 'Choice Award. El musical seguirà també la història original de Beth Harmon, una òrfena que acaba convertida en un prodigi dels escacs al mateix temps que s'enfronta a diverses addiccions mentre aconsegueix convertir-se en una de les millors escaquistes del món.

Malgrat el seu èxit, de moment, no està prevista una segona temporada, tot i que Taylor-Joy s'ha mostrat disposada a participar en més episodis. La minisèrie de Netflix ha aconseguit el reconeixement unànime de crítica i públic, obtenint diversos premis com dos Globus d'Or o dues Critics 'Choice Television Awards, incloent-hi el de millor minisèrie en ambdós casos, a més de nominacions als premis del Sindicat d'Actors, com també als guardons del Sindicat de Guionistes dels Estats Units.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació