successos

Apallissen el «pequeño Nicolás» al centre de Madrid

La policia espanyola arresta tres joves per agredir-lo en no voler-se fer una fotografia amb ells

per NacióDigital , 8 de març de 2021 a les 17:18 |
El pequeño Nicolás, en una imatge d'arxiu
La Policia Nacional ha detingut tres joves per agredir Francisco Nicolás Gómez Iglesias -més conegut com a pequeño Nicolás-. Els fets s'han produït al passeig de la Castellana de Madrid, tal com informa la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Tot va començar a les 23 hores de dissabte. Francisco Nicolás anava pel carrer al costat de dos amics amb la intenció d'agafar un taxi quan un grup de joves s'hi va acostar per demanar-li una foto "de molt males maneres", segons relata el protagonista a diversos mitjans.


En negar-se a sortir a la foto, van començar a colpejar-lo i donar-li puntades de peu a ell i a un dels seus amics, mentre el tercer va poder escapar-se i va parar una patrulla de la Policia Nacional. Els agents va localitzar els agressors i van arrestar tres persones, dos germans valencians i un malagueny de 19, 20 i 21 anys. Van ser traslladats a la comissaria de Salamanca acusats d'un delicte de lesions.

El pequeño Nicolás va trucar el 112 i els sanitaris el van atendre i traslladar amb el nas trencat a l'hospital La Princesa de Madrid, on ha passat la nit, ha explicat a diversos mitjans de comunicació.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació