SOCIETAT

Nou tarragonines aconsegueixen superar un càsting per ser noies «coyote»

Es tracta d'un espectacle organitzat per Hector Giovanni i Carmina Mirete

per Josep M. Llauradó , 10 de març de 2021 a les 12:41 |
Les noies seleccionades a Tarragona | Jordi Ramon
Unes 70 joves s'han inscrit al càsting per ser Noia Coyote. D'aquestes, només 9 han estat escollides pel jurat. Tot plegat, organitzat per Hector Giovanni i Carmina Mirete, amb una dilatada trajectòria en el món de l'espectacle i els esdeveniments, que asseguren que "volem oferir-li al públic espectacles de primera, i aquest ho és. Portem ja prou temps aturats i va sent hora de posar la sisena marxa, estar preparats quan la Covid-19 ens ho permeti, i escalfar motors amb actuacions de nivell com serà la de les Noies Coyote".

Les finalistes de la demarcació de Tarragona competiran amb les de la resta de l'estat espanyol, amb càstings a ciutats com Barcelona, ​​Madrid o Saragossa.


Les noies seleccionades són Laura Solanes (Reus, 31 anys), Ingrid Sales (la Secuita, 25 anys), Nancy Mercat (Tarragona, 27 anys), Juliana Robayo (Valls, 18 anys), Inma Romero (Vila-seca 36 anys ), Elena Ordoñez (Castellvell de Camp, 25 anys), Eva Pi (l'Arboç, 18 anys), Jennifer Benavente (Vila-seca, 26 anys) i Désirée Martínez (Reus, 27 anys).

 

Participació