Molló

Molló adjudica les obres de reforma de l'Espai Jove per 174.000 euros

Els treballs aniran a càrrec de l'empresa Ges Torelló de Construccions SL, que ha guanyat el concurs

per Redacció , 12 de març de 2021 a les 13:22 |
Plànols de l'edifici consistorial, un cop fetes les obres | Ajuntament de Molló
Aquest dijous, 11 de març, l'Ajuntament de Molló ha adjudicat les obres de Reforma de l'Espai Jove de Molló per un import de 174.038,26€ a l'empresa Ges Torelló de Construccions SL. El procés de licitació s'ha fet de forma electrònica en la seva totalitat.

L'import del projecte que va sortir a licitació era de 189.172,02€, i l'empresa adjudicatària l'ha rebaixat en un 8%. Això, sumat a un període de garantia de les obres de quatre anys i la reducció del termini d'execució de les obres, han possibilitat que aquesta empresa hagi guanyat el concurs. 


Es preveu que les obres comencin el proper 22  i finalitzin abans de l'estiu. 

Les obres consistiran en:


- Es millorarà i crearà un accés a la sala polivalent i al centre social Migjorn des de l'Ajuntament (façana nord).

- S’enderrocaran els envans existents que conformen magatzems per fer-ne un d'únic on guardar tot el material de festes (taules, cadires, escenaris...).


- Es faran uns nous serveis higiènics amb major capacitat i lavabo adaptat a persones amb mobilitat reduïda. 

- Es faran unes dutxes interiors i vestidors que serviran pels grups escoltes que pernocten al centre social Migjorn-Espai Jove, pels grups musicals o bé pels participants a les curses esportives.

- Es pavimentarà de nou sobre el paviment actual amb un gres a la sala polivalent, els passadissos, magatzems i les zones humides. A la sala de l’Espai Jove es col·locarà un parquet sintètic nou sobre l’existent.

- Es col·locarà la nova fusteria interior. Se substituiran les fusteries exteriors de la sala polivalent i el centre Migjorn.

- Es pintarà de nou tota la planta baixa.

- S’adaptarà la instal·lació d’aigua calenta sanitària i la calefacció per tal d’afegir radiadors a la sala polivalent.

- S’adaptarà la instal·lació elèctrica a la nova distribució i es col·locaran noves lluminàries a la sala de l’Espai Jove i a tots els serveis, vestidors i magatzems nous.

Les obres estan finançades pel Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya amb 120.000 euros (69%), per la Diputació de Girona a través del Fons de Cooperació amb 39.689,90 euros (23%) i per 14.348,26€ (8%) de fons propis de l'Ajuntament de Molló.

 

Participació