Futbol sala

El Manresa FS es conjura per guanyar dissabte al Lleida i classificar-se per a la fase al títol

Caldria que el Segonbe no puntués a la pista de l'Industrias B

per Redacció , 12 de març de 2021 a les 13:51 |
El Manresa FS dirimirà el seu futur aquest cap de setmana | MFS
El Manresa FS rebrà aquest dissabte a les 6 de la tarda al Lleida al Pujolet en l'última jornada de la primera fase amb la possibilitat matemàtica que els de casa es classifiquin matemàticament per a la fase final per al títol i la copa del rei de la propera temporada, a l'espera dels partits ajornats. El Lleida és l'últim classificat amb 10 punts.

Per a què això passés hauria de guanyar als de Ponent i esperar que el Segorbe no vencés a la pista de l'Industrias B. Si això passés, el partit de diumenge al Pujolet davant el Segorbe corresponent a la jornada 11, només seria de tràmit. Les altres tres places les tenen assegurades Natació Sabadell, Mataró i Barceloneta.


De vuit sortides el Lleida ha guanyat en una ocasió, a Esplugues pel resultat de 3 gols a 4. En la resta de partits com a forà, ha perdut a Sabadell, Sogorb, Barceloneta, Dènia, Mataró i Industrias, amb un empat a Salou. Els d'Albert Manzanares recuperen al jugador Asis i la resta de la plantilla es troba en bones condicions.

Diumenge a la tarda a les 6 es tancarà la primera part de la lliga amb un Manresa- Segorbe, un partit que fins dissabte no se sabrà quines necessitats tindran els dos equips. 


Al subgrup 3A, ja estan classificats Calvià Palma Futsal i Sala 5 Martorell. L'Hospitalet ho te de cara i la quarta plaça la lluitaran Ibiza Gasifred, Escola Pia Sabadell i Ripollet. Els eivissencs són l'equip que depèn d'ell mateix per entrar a la fase del títol.

 

Participació