plataformes

Netflix estudia restringir els comptes compartits

La prova de la plataforma planteja impedir compartir les contrasenyes amb persones que no conviuen juntes, acabant amb la possibilitat que fins a 5 persones diferents paguin una única quota

per NacióDigital , 12 de març de 2021 a les 16:18 |
Reed Hastings, fundador i CEO de Netflix | Europa Press
El fet de compartir comptes de plataformes entre diverses persones és una pràctica estesa a tot el món. Netflix ha decidit posar-hi punt final... o almenys estudiar-ho. La multinacional de l'entreteniment, la reina de les plataformes, està fent una prova pilot per restringir els comptes compartits amb persones que no conviuen juntes. Netflix s'ha caracteritzat per oferir diversos serveis que permetien a l'usuari tenir diverses pantalles en dispositius diferents. 

El mitjà especialitzat GammaWire explica que Netflix només estudia implementar aquesta modificació, una pràctica coneguda a través d'un missatge que han rebut alguns usuaris de la plataforma de streaming: "Si no vius amb el propietari d'aquest compte, necessites el teu propi compte per seguir reproduint contingut". "La prova està dissenyada per ajudar a garantir que les persones que fan servir comptes de Netflix estiguin autoritzades per fer-ho", ha explicat un portaveu de l'empresa.



Si apareix aquest missatge, la plataforma demana un codi de verificació a l'usuari que, per ara, el pot implementar o "deixar-ho per més tard". Fins a l'actualitat, Netflix permetia fins a cinc usuaris compartir un compte en dispositius completament diferents i en reproducció simultània. 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació