Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
El comprador podrà visitar els dotze cellers familiars de Primum Familiae Vini, una associació internacional amb alguns dels millors productors europeus | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
El canal Alimentació creix un 13% però no compensa el 40% de caiguda a l'hostaleria i restauració | Pel que fa la verema, s’ha collit un 27,6% menys de raïm a causa principalment del míldiu.
El vi és un xarel·lo ecològic que passa per cinc recipients diferents abans de ser embotellat; àmfora, damajuana, ou de ciment, inoxidable i barriques de roure i acàcia.
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Coincidint amb el dia internacional de la dona, l’organització japonesa ha anunciat els resultats de les mostres tastades durant la 8ª edició dels Sakura Japan Women’s Wine Awards | Vallformosa ha recollit sis medalles, tres d’or i tres de plata
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
El nou govern Biden acorda amb la Unió europea la retirada immediata durant quatre mesos dels aranzels imposants per Donald Trump arran de la disputa entre Airbus i Boeing
Es tracta d'un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que ja es pot adquirir online o al mateix celler per 15€ | Els beneficis del projecte es donaran a la Fundació Alba Futur i l’Associació Quilòmetre Zero, que treballen contra l’exclusió social
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Trobem una sèrie de retalls que son rases de vinya i d’altres arbres fruiters i al seu interior hi va aflorar molt de material antic, amb centenars de fragments ceràmics... | Podem afirmar que a les comarques de Lleida hi ha evidencia de traces agrícoles ibèriques
La Vinícola i Secció de Crèdit Sant Isidre de Nulles Sccl, l’Agrària i Secció de Crèdit Espluguense Sccl i l’Agrícola de Calafell Sccl, s’uneixen al grup | 15 són ja les cooperatives adherides al grup
Vins blancs pel peix i negres per la carn? Vins rosats per pasta i per pizza? Formatges curats amb vins negres? Doncs no. Aquestes són afirmacions falses o en alguns casos, molt discutibles.
Menjar vegetals pot ser gustós, sa i divertir. Aquests són establiments infal·libles per lloar les verdures al plat com Déu mana | Us proposem cinc restaurants vegetarians a Barcelona
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de cabernet sauvignon de la DO Catalunya per fer kebab català amb coll de xai
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem a l'Albert Domingo de Ca l'Agustina, de Preixens (Lleida).
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Laia Castell, de la Gurmeteria de Terrassa, ens respon unes preguntes
Tastar un vi molt sovint ens pot evocar sesacions contradictòries. Ho fan els professionals... nosaltres no en sabem... tastar és només per experts... | Hem de saber que quanta més informació tinguem sobre el tast, més plaents seran els vins
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)
La cooperativa vitivinícola Covides a donat la oportunitat d’un lloc de feina durant la campanya de verema a un total de 38 persones amb els diferents pagesos de la comarca.
El comprador podrà visitar els dotze cellers familiars de Primum Familiae Vini, una associació internacional amb alguns dels millors productors europeus | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Nou Centre enoturístic del Pla de Bages a Navàs | Xevi Olivé
El canal Alimentació creix un 13% però no compensa el 40% de caiguda a l'hostaleria i restauració | Pel que fa la verema, s’ha collit un 27,6% menys de raïm a causa principalment del míldiu.
El comprador podrà visitar els dotze cellers familiars de Primum Familiae Vini, una associació internacional amb alguns dels millors productors europeus | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
Nou Centre enoturístic del Pla de Bages a Navàs | Xevi Olivé
Recuperem un article de la sommelier i nutricionista Chiara Gai on ens recomana 7 blogs imprescindibles pel seu rigor científic i la seva independència informativa
Ho demostra un estudi fet per investigadores de la URV amb rates alimentades amb una dieta rica en greixos saturats i sucres refinats | Els resultats van demostrar que l’extracte de pinyol de raïm té un efecte antioxidant i antiinflamatori
El comprador podrà visitar els dotze cellers familiars de Primum Familiae Vini, una associació internacional amb alguns dels millors productors europeus | Família Torres, que pertany a l'associació, aporta el seu vi prioratí Mas de la Rosa 2016
El canal Alimentació creix un 13% però no compensa el 40% de caiguda a l'hostaleria i restauració | Pel que fa la verema, s’ha collit un 27,6% menys de raïm a causa principalment del míldiu.
El vi és un xarel·lo ecològic que passa per cinc recipients diferents abans de ser embotellat; àmfora, damajuana, ou de ciment, inoxidable i barriques de roure i acàcia.
Coincidint amb el dia internacional de la dona, l’organització japonesa ha anunciat els resultats de les mostres tastades durant la 8ª edició dels Sakura Japan Women’s Wine Awards | Vallformosa ha recollit sis medalles, tres d’or i tres de plata
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
Les exportacions de vi català als Estats Units inicien un període de quatre mesos sense aranzels addicionals. | Pixabay
El nou govern Biden acorda amb la Unió europea la retirada immediata durant quatre mesos dels aranzels imposants per Donald Trump arran de la disputa entre Airbus i Boeing
Es tracta d'un vi brisat, ecològic i 100% garnatxa blanca que ja es pot adquirir online o al mateix celler per 15€ | Els beneficis del projecte es donaran a la Fundació Alba Futur i l’Associació Quilòmetre Zero, que treballen contra l’exclusió social