País Valencià

El Síndic demana a Educació que retiri la llista de trasllats de docents al País Valencià que conté un error

Ribó considera que la solució aportada pel Departament "no sembla la més encertada"

per Redacció , 15 de març de 2021 a les 09:34 |
El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha demanat al Departament d'Educació que retiri la resolució provisional de trasllats de docents que conté un error i se'n publiqui una de nova. Ribó s'ha referit a l'error informàtic reconegut per la mateixa Conselleria que ha provocat que docents que havien demanat trasllat al País Valencià quedin sense assignació, uns 200. Ribó també ha sol·licitat que un cop publicada la nova resolució provisional es doni un nou termini per presentar desistiments i reclamacions. I és que el Síndic creu que la solució aportada per Educació -permetre al·legacions fins al 18 de març i esperar a la resolució definitiva- "no sembla la més encertada".


El Síndic ha detallat que segons aquesta solució que ha aportat Educació, implica suprimir la possibilitat d'efectuar una renúncia a la destinació obtinguda de forma provisional i aboca a les persones interessades a la seva acceptació o a la formulació d'un recurs.

Per això, demana a Educació que es coordini amb la resta d'administracions educatives implicades i s'acordi la suspensió del procediment i es torni a publicar una llista provisional amb l'error detectat corregit. Ribó ha apuntat que això ha de ser així per garantir l'efectiva concurrència dels docents afectats i els principis d'igualtat i d'intercomunicabilitat entre els respectius sistemes educatius.


Ribó ha fet aquesta petició a Educació després de rebre diverses queixes de les persones afectades i també de CCOO.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació