política espanyola

Una segona diputada de Ciutadans al Congrés deserta del partit

Marta Martín Llaguno renuncia a l'acta per la discrepància amb la direcció del partit i amb Inés Arrimadas

per NacióDigital , 18 de març de 2021 a les 11:25 |
Marta Martín Llaguno, en una imatge al Congrés | Europa Press
Una nova deserció colpeja les files de Ciutadans al Congrés. La diputada per Alacant de la formació, Marta Martín, ha anunciat aquest dijous que presenta la seva renúncia a l'acta i abandonarà la cambra espanyola. Martín és la segona deserció dels taronges al Congrés. En un missatge a Twitter ha afirmat que ho fa perquè "compleix els seus compromisos" i espera "que els que es queden compleixin el compromís que li han donat".
  El diputat Pablo Cambronero va ser la primera deserció del partit, comunicada dimecres en un missatge a les xarxes socials, deixant el grup parlamentari de Ciutadans al Congrés i passant a integrar-se al grup mixt. La de Cambronero va ser la primera deserció d'un diputat de la formació d'Inés Arrimadas a la cambra baixa, després de les dimissions de dirigents de l'estructura del partit.


Amb la renúncia del diputat andalús, Arrimadas es queda amb només nou escons al Congrés. Cambronero ha dit que el pas al grup mixt el fa per "defensar el programa electoral" que va firmar. Amb la deserció de Martín, però, Ciutadans no perd l'escó després que ella renunciés a la seva acta de diputada.
 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació