Setmana Santa

Món Sant Benet amplia activitats i horaris per Setmana Santa

L'equipament recupera l'activitat "El misteri de Sant Benet" que convida al visitant a resoldre un crim dins les parets del monestir

per Redacció , 26 de març de 2021 a les 09:46 |
Torna «El misteri de Sant Benet» a Món Sant Benet | Carles Fortuny
Món Sant Benet, que ja va obrir les seves visites el passat cap de setmana, ha decidit ampliar activitats i horaris pensant en Setmana Santa. L'equipament, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, ha reactivat les seves experiències permanents (la medieval, la modernista i l'experiència Fundació Alícia) i recupera part de les seves activitats familiars. 

El misteri de Sant Benet


Una de les activitats més noves i diferencials és El misteri de Sant Benet, una proposta lúdica i molt divertida, pensada per a realitzar en família, que convida al visitant a resoldre un crim dins les parets del monestir. Una activitat que requerirà de l'enginy i l'habilitat dels participants i que els permetrà recórrer, amb una altra mirada, alguns dels espais més emblemàtics del monestir a la recerca de pistes i proves clau per resoldre l'assassinat.

Una proposta pensada per a realitzar en petits grups d'entre 2 i 5 persones i que està plantejada, així com tota la resta d'activitats de l'equipament, complint totes les mesures sanitàries per a poder realitzar-se amb la màxima tranquil·litat possible. 


A banda d'aquesta proposta, l'equipament també recupera l'activitat familiar Expedient Ramon Casas, la musa robada, una gimcana carregada de reptes i proves que permet descobrir els racons més amagats del monestir d'una manera molt participativa. I, Un clic al riu, que proposa investigar els animals i les plantes que s'amaguen al riu i com afecta la qualitat de l'aigua a la seva vida. L'activitat gira al voltant de les fotografies que realitza una càmera col·locada al riu i que es dispara quan es detecta moviment. 

Es mantenen les experiències permanents

Els visitants ja poden gaudir també de les experiències permanents. A l'experiència medieval, descobriran els mil anys d'història del monestir a través d'una proposta immersiva amb projeccions, hologrames i efectes sorprenents. Una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric de casa nostra. 

També es pot reservar entrada per l'experiència modernista, un recorregut poètic i sensorial que ens transportarà a la casa d'estiueig de la família del pintor modernista Ramon Casas. O, visitar i conèixer com treballa la Fundació Alícia a l'experiència Fundació Alícia. L'equipament també planteja la possibilitat de gaudir de l'experiència medieval en família, una activitat pensada especialment per als més petits de la casa. 

Tota la informació d'activitats, dates i horaris pot trobar-se a la pàgina web de l'equipament: www.monstbenet.cat

 

Participació