Televisió

Jordi Sánchez relata la seva «terrible» experiència a l'UCI

L’actor català va estar en coma induït 24 dies

per NacióDigital , 27 de març de 2021 a les 10:42 |
L'actor Jordi Sánchez, en una imatge d'arxiu | Europa Press
L'actor Jordi Sánchez va estar un mes ingressat a l'UCI per coronavirus i tot just fa 10 dies que va rebre l'alta mèdica i va tornar a casa. Ara, ha explicat per primera vegada la seva experiència amb el virus en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. El Lopes descriu com a "terrible" el temps que va estar hospitalitzat, especialment després d'estar 24 dies en coma induït. 

Sánchez ha explicat com tot el temps que va estar en coma va tenir malsons. En una ocasió va arribar a somiar que se li moria un fill. "Fins al tercer dia d'estar despert on vaig atrevir-me a preguntar si era real o no", ha confessat Sánchez que ha descrit l'experiència onírica com a molt real. 

Un dels altres moments més angoixants per l'actor va ser el de la intubació. Ha narrat com just abans de ser intubat el personal sanitari li va dir que podia fer una última trucada. "Estava espantadíssim", ha assegurat.
  Però no tot ha estat angoixa i por, un dels moments més macos que s'emporta l'actor és el saber la quantitat de gent que es va preocupar per ell. Especialment el va tocar quan Joel Joan (company seu a Plats Bruts) li va dedicar una funció quan va rebre l'alta a l'hospital. 

 

Altres notícies que et poden interessar




 




 

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació