universitat

El Saló de l'Ensenyament s'ajorna fins al 2022

Els organitzadors asseguren que seguiran donant suport a universitats, institucions i centres participants, a més d'estrenar "una edició online" a través de la seva web

per Cèlia Forment i Bori , 31 de març de 2021 a les 16:51 |
L'edició d'enguany del Saló de l'Ensenyament s'ajornarà fins al 2022. Així ho han comunicat els organitzadors a totes les entitats, centres educatius i universitats participants. Aquesta serà la segona vegada que no es pot celebrar presencialment per les restriccions derivades del coronavirus.

Lamenten que malgrat tots els esforços que s'han dut a terme per part del Departament d'Empresa i Coneixement, el Departament d'Educació, Fira de Barcelona i les autoritats sanitàries, finalment s'hagi pres aquesta la decisió, però que és el més responsable per a tots.

 
"A causa de la situació d'incertesa que encara genera la Covid-19, hem constatat la dificultat de poder dur a terme aquesta activitat firal el pròxim mes d'abril i que hem de tenir en compte les dates de les preinscripcions i les PAU", expliquen en un mail als participants. 

Des del Saló de l'Ensenyament, apunten, són conscients que la intenció generalitzada és la de contribuir a la tornada a la normalitat, i per això asseguren que seguiran donant suport a universitats, institucions i centres que són fidels al Saló. A la pàgina web se seguirà mostrant l'oferta formativa del curs 2021/22, així com en els canals oficials de les xarxes socials del Saló.


Un Saló virtual

L'objectiu d'aquesta plataforma és que joves i estudiants puguin reorientar el seu futur professional i conèixer una àmplia oferta acadèmica de Batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, estudis artístics, formació professional (FP), màsters i postgraus per al curs vinent.


L'any passat, el Saló de l'Ensenyament ja va ser una fira virtual per la impossibilitat de celebrar les mostres a causa del confinament per la Covid-19. Aquesta edició especial es va dir FiraCampusVirtual i oferia l'oferta de pràcticament tots els 270 expositors que tenien prevista la seva assistència als salons cancel·lats.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació