Esport

Ramos respon Laporta amb una pancarta gegant a Barcelona... i un error greu d'ortografia

El cartell, a la cruïlla entre Gran Via i Passeig de Gràcia, promociona la segona part del seu documental a Amazon Prime

per NacióDigital , 1 d'abril de 2021 a les 13:52 |
La pancarta gegant de Sergio Ramos al centre de Barcelona. | NacióDigital
Joan Laporta va irrompre en la cursa per presidir el Barça amb una acció que ja forma part de la història de la rivalitat entre el club català i el Reial Madrid. La pancarta amb el text "ganas de volver a veros", a tocar del Santiago Bernabéu, va fer la volta al món. Ara, Sergio Ramos ha respost amb la mateixa moneda: una pancarta gegant al centre de Barcelona.

Ara bé, l'enorme cartell, que forma part de la campanya promocional de la segona part del seu documental a Amazon Prime, inclou una greu falta. A la cruïlla entre la Gran Via i el Passeig de Gràcia des d'aquest divendres s'hi pot llegir: "Ganes de que em torneu a veure". El correcte seria: "ganes que em torneu a veure".


La primera part del documental, amb molt males crítiques professionals, se centrava en la vida personal del capità del Reial Madrid i explicava la seva experiència per afrontar una lesió que el va apartar del terreny de joc. Aquesta segona tirada de capítols explica el retorn del central a la disciplina de l'equip blanc, com afronta l'esclat de la pandèmia de coronavirus i l'èxit de l'equip en guanyar la Lliga de l'any passat.

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació