esports

L'accident de Tiger Woods: cas tancat, però envoltat de secretisme

Els investigadors ja han determinat la causa del sinistre en què el futbolista quasi va perdre la vida

per NacióDigital , 3 d'abril de 2021 a les 09:14 |
Imatge del sinistre. | ND
La investigació sobre l'accident a Los Ángeles on gairebé va perdre la vida el golfista Tiger Woods,  ja ha finalitzat i ha determinat les causes del sinistre. Però malgrat que s'hagi tancat el cas, aquest està envoltat de secretisme.

Segons relaten els agents en declaracions a mitjans locals, no es poden fer públiques les conclusions del cas perquè generen problemes de privacitat. Fins que el mateix esportista no doni el vistiplau, no es podrà divulgar el que va passar aquell 23 de febrer. 


A finals de març, ja es va filtrar un informe de l'Oficina del Sheriff del comtat de Los Ángeles dient que "no hi ha cap evidència" que Woods frenés o aixequés el peu de l'accelerador per evitar l'impacte. De manera que Woods no hauria fet res per evitar la col·lisió.  En el visionat dels diversos vídeos de càmeres de vigilància, les imatges mostren que Woods conduïa "normal", sense excés de velocitat, però evidencien que va accelerar i que, quan va perdre el control del vehicle, encara estava accelerant. 

També es va confirmar que no hi havia cap evidència que conduís sota els efectes de l'alcohol ni cap rastre d'aquesta substància. La gravetat de l'accident el passat 23 de febrer va obligar que Woods fos operat d'urgència, i segons ell explica, ni tan sols recorda haver agafat el cotxe aquell dia.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació